Culinair
Bekijk hieronder ons aanbod voor seizoen 2023-2024.
- Workshop Blauwe kaas maken VOL
DEZE WORKSHOP ZIT REEDS VOL. JE KUNT JE NOG WEL AANMELDEN VOOR EEN RESERVELIJST.
Wat is er mooier dan melk omtoveren tot kaas? Een prachtige manier om melk houdbaar te maken, maar we gaan natuurlijk ook voor de heerlijke…€ 37,50 - Workshop Goudse kaas maken VOL
DEZE WORKSHOP ZIT REEDS VOL. JE KUNT JE NOG WEL AANMELDEN VOOR EEN INTERESSELIJST, VOOR EEN MOGELIJKE TWEEDE DATUM.
Wat is er mooier dan melk omtoveren tot kaas! Een prachtige manier om melk houdbaar te maken, maar we gaan…€ 37,50 - Workshop Worst maken
Je kunt natuurlijk verse worst kopen. Maar veel leuker (en lekkerder) is het om je eigen worst te maken. We werken met vlees van bosvarkens van Zuylenstein in Leersum. Deze varkens lopen heerlijk in het bos rond te rennen en…
€ 52,50 - Workshop Wijnproeven - 29/11 VOL
DEZE WORKSHOP ZIT VOL
Tijdens deze workshop krijg je in één avond inzicht in de basistechnieken van het wijnproeven. Je leert van enkele druivenrassen de kleur, geur en smaak te onderscheiden en te benoemen. Tijdens het…€ 27,50 - Workshop Wijnproeven - 28/2 VOL
DEZE WORKSHOP ZIT VOL
Tijdens deze workshop krijg je in één avond inzicht in de basistechnieken van het wijnproeven. Je leert van enkele druivenrassen de kleur, geur en smaak te onderscheiden en te benoemen. Tijdens het…€ 27,50 - Workshop Wijnproeven - 27/3
Tijdens deze workshop krijg je in één avond inzicht in de basistechnieken van het wijnproeven. Je leert van enkele druivenrassen de kleur, geur en smaak te onderscheiden en te benoemen. Tijdens het avondvullende programma…
€ 27,50