Worst maken - 18/2

€ 48,00 (inclusief btw)
Aantal

Je kunt natuurlijk verse worst kopen. Maar veel leuker (en lekkerder) is het om je eigen worst te maken. We werken met vlees van bosvarkens van Zuylenstein in Leersum. Deze varkens lopen heerlijk in het bos rond te rennen en leveren fantastisch vlees. We beginnen met het vermalen van het vlees in een traditionele gehaktmolen. Vervolgens brengen we het op smaak met allerlei kruiden. Je kunt ook eigen kruiden uit je tuin of uit de natuur gebruiken. Denk dan aan daslook, brandnetel of kruiden uit de tuin, zoals selderij, bieslook of combinaties die je zelf kunt verzinnen. Daarna gaan we varkensdarm vullen met het mengsel en maken we er worstjes van. Deze kun je ’s avonds lekker op de BBQ, in de grillpan of in een gewone pan bakken.

Datum en locatie: 18/02/2023, zaterdag 10.00-12.00 uur, in De Regenboog Reinaerde, Trompplein 2, Maarn

Docent: Marianne Bakker

InlichtingenMarion Copal, 0343 443507

Opmerkingen: min. 6 - max. 10 personen. Betaling via eenmalige machtiging.