Indiaas koken - 15 okt. VOL

Vorige Artikel 2 van 6 Volgende

Helaas zit deze workshop (ook) reeds vol.

Waarom geld uitgeven aan een teleurstellende Indiase afhaalmaaltijd, als je deze probleemloos zelf kunt maken, vers en smakelijk. Hoe? Dat leer je tijdens deze 3 uur durende workshop. Haal diep adem en bereid je smaakpapillen voor.

Je begint met een leuke en informatieve demonstratie, waarna je zelf aan de slag gaat. Gezamenlijk bereiden we een 2-gangen Indiase maaltijd (hoofdgerecht en dessert). En na het koken volgt het gezamenlijke diner, vergezeld van wijn of lassi voor degenen die zin hebben. Je krijgt inzicht in de Indiase keuken, ontvangt handige tips en trucs, en recepten en links waar je de Indiase kruiden kunt kopen.

Je leert:

  • Zelf heerlijke, Indiase gerechten maken
  • Traditionele Indiase kookkennis
  • Smaakbalans
  • Gebruik van kruiden
  • Presentatie
  • Kookplezier met nieuwe vrienden

We kunnen vegetariërs tegemoet komen door de kip te vervangen door paneer (Indiase kaas). Geef dit dan svp bij je inschrijving door.

De kookdemonstratie is in het Engels. De recepten, in het Nederlands, worden ter plekke uitgereikt om communicatiemisverstanden te voorkomen.

Datum en locatie: 15/10/2022, zaterdag 16.00 -19.30 uur, De Regenboog Reinaerde, Trompplein 2 Maarn

Docent: Anjana Nair. Anjana komt uit Zuid-India en woont sinds een paar jaar in Maarn

Inlichtingen: Monique Hofland, 06 20162340

Opmerkingen: min. 6, max 8 personen. Prijs is inclusief alle ingrediënten en drankjes. Betaling via eenmalige machtiging. 
 

© 2014 - 2023 Maarn Wijzer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel