Spaanse kookworkshop VOL

DEZE WORKSHIP ZIT REEDS VOL

Het Spaanse leven draait om eten, te beginnen met het ontbijt in een bar op weg naar het werk, gevolgd door een lange, ontspannen lunch rond twee uur 's middags, een hapje na het werk en eindigend met een diner 's avonds laat. Spanje is een land van uitersten: ijzige kou en extreme hitte. Daardoor is de keuken van oudsher stoer, maar ook beïnvloed door bijv. de Moren in het zuiden met hun raffinement in de vorm van tapas. We gaan aan de slag met producten uit de Spaanse regio's van zongerijpte tomaten en paprika's tot sappige sinaasappels, vlees en worst, vis en kazen. Gerechten uit verschillende regio's zullen op het menu staan. Dit alles vergezeld van een goed glas wijn. De docente zorgt voor alle ingrediënten. 

workshop: 15/1/2019, dinsdag 18.00 - 21.30 uur, De Regenboog, Reinaerde, Trompplein 2 

docent: Carla Francissen 

inlichtingen: Marion Copal, 0343 443507

opmerkingen: van tevoren niet eten, de maaltijd wordt zelf gemaakt en opgegeten, max. 8 personen 

 

 

Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie