Vorige Artikel 1 van 8 Volgende

Italiaanse kookworkshop met een zuidelijk tintje

€ 47,50 (inclusief 0% BTW)
Aantal

Zelf een Italiaanse maaltijd bereiden is een uitgelezen manier om het Bell’Italia gevoel te beleven.
Na de eenwording van Italië in 1861 bleven er nog grote verschillen tussen de regio’s. Op culinair gebied bestaan ze voort tot op de dag van vandaag, met name tussen Noord- en Zuid-Italië. In deze workshop maken we kennis met de “arme kookstijl” uit Zuid-Italië, rijk aan groenten en fruit, kaas en vis, arm aan vlees. Tijdens de kookworkshop ga je samen een compleet diner bereiden. Na het koken wordt er met z’n allen, onder het genot van een glas bijpassende wijn, lekker gedineerd en kun je het resultaat van de avond zelf proeven. De docente zorgt voor alle ingrediënten.

Datum en locatie: 25/9/2018, dinsdag 18.00-21.30 uur, in De Regenboog, Reinaerde, Trompplein 2, 3951 AC  Maarn

Docent: Carla Francissen

Inlichtingen: Marion Copal, 0343 443507

Opmerkingen: max. 8 deelnemers, prijs incl. ingrediënten. Van tevoren niet eten, de maaltijd wordt zelf gemaakt en opgegeten.

Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie